Danmarks Løver - frihedsbevægelsen mod diskrimination og assimilation

FRIHED OG
MANGFOLDIGHED

Dansk kulturarv
ModstandsRADIOEN Danmarks Løver
Blog
Tag del i modstandskampen
Seneste nyt
Det vil Danmarks Løver (FAQ)
Frihedsbevægelsens Grundlovstale
Danmarks Løver på Facebook
Download grafik
Open Letter on Danish Racism
Hvem og hvad er Danmarks Løver?
Kontakt
Støt Danmarks Løver
Danmarks Løver

DANMARKS LØVER / WWW.LOEVER.DK
DESIGN: FORLAGET DANA
HUMANISME.DK OG DANARIGE.DK

Danmarks Løver: Pressemeddelelse

Kronik-kritik af DF skaffer over 10.000 medlemmer på en uge!

Efter offentliggørelsen af en kronik i Politiken har netværket 'Danmarks Løver - modstandsbevægelsen mod Dansk Folkepartis besættelsesmagt' fået langt over 10.000 Facebook-medlemmer på en uge - i alt næsten 2.000 om dagen!

Danmarks Løver mod DF: Holger Danske, Aladdin - og 14.000 danskere

Kronikken, der bar så usædvanlige afsendernavne som Holger Danske, Aladdin, Den lille Havfrue, Lykke-Peer og Pelle Erobreren m.fl., var sendt af Malene Fenger-Grøndahl, Flemming Chr. Nielsen og Rune Engelbreth Larsen og blev trykt i Politiken søndag den 23. august. Her råbte Holger Danske og de øvrige koryfæer fra den danske kulturarv vagt i gevær og opfordrede til en modstandsbevægelse mod DF, bl.a. med ordene:

"Vi har set indespærrede nødstedte i asyllejre blive knækket psykisk og begå selvmord, og nu har vi også set ordensmagten tvinge flygtninge ud af et kirkeasyl midt om natten, fordi Dansk Folkeparti kræver irakiske mænd, kvinder og børn tvangsdeporteret til et land, hvor de vil være i overhængende livsfare!"

Debatten om kronikken er fortsat glødende – næsten 1.000 har kommenteret den online på Politiken.dk, og allerede den 27. august kl. 22.13 rundede Facebook-gruppen Danmarks Løver – modstandsbevægelsen mod Dansk Folkepartis besættelsesmagt 10.000 medlemmer. I dag er vi hastigt på vej mod medlem nr. 14.000!

Danmarks Løver lancerer i dag hjemmesiden www.loever.dk

På www.loever.dk vil ressourcer og inspiration fremover blive samlet til netværkets offensiv mod Dansk Folkeparti og medløber-politikere i de øvrige partier – målet er 25.000 støtter.

Pressemeddelelse fra initiativtagerne, 31.08.2009:
Malene Fenger-Grøndahl, Rune Engelbreth Larsen, Flemming Chr. Nielsen