Danmarks Løver - frihedsbevægelsen mod diskrimination og assimilation

FRIHED OG
MANGFOLDIGHED

Dansk kulturarv
ModstandsRADIOEN Danmarks Løver
Blog
Tag del i modstandskampen
Seneste nyt
Det vil Danmarks Løver (FAQ)
Frihedsbevægelsens Grundlovstale
Danmarks Løver på Facebook
Download grafik
Open Letter on Danish Racism
Hvem og hvad er Danmarks Løver?
Kontakt
Støt Danmarks Løver
Danmarks Løver

DANMARKS LØVER / WWW.LOEVER.DK
DESIGN: FORLAGET DANA
HUMANISME.DK OG DANARIGE.DK

Danmarks Løver: Pressemeddelelse

20.000 sympatiserer nu med modstandsbevægelsen mod DF

Kun et par uger efter offentliggørelsen af manifestet Modstandsbevægelsen mod DF's besættelsesmagt i Politiken den 23. august har DANMARKS LØVER allerede fået over 20.000 sympatisører. Dette er initiativtagernes første opråb og opfordring til det danske folk:

Opråb og opfordring til det danske folk: Skjul flygtninge.

I løbet af de seneste uger er de udanske overgreb imod irakiske flygtninge steget i brutalitet. Der er indført deportationstilstand, og alle udveje for humanitær opholdstilladelser er spærret. Flygtninge, der havde søgt hjælp og ly i Danmark, er blevet tvangsudvist og risikerer at havne i kløerne på deres torturbødler.

Vi opfordrer derfor det danske folk til at trodse loven og skjule de tilbageværende irakiske flygtninge for Dansk Folkepartis og myndighedernes klapjagt.

Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech og Dansk Folkeparti kalder en sådan opfordring strafbar - men når uret bliver Danmarks ret, bliver dansk modstand en samvittighedspligt. Derfor opfordrer vi ikke alene til at skjule irakiske flygtninge; vi opfordrer også til, at så mange som muligt selv fremsætter samme opfordring offentligt i eget navn i læserbreve, på hjemmesider, blogs og plakater; til venner og bekendte, på uddannelsessteder og arbejdspladser såvel som gader og stræder. De kan ikke straffe os alle.

Pressemeddelelse fra initiativtagerne, 08.09.2009:
Malene Fenger-Grøndahl, Rune Engelbreth Larsen, Flemming Chr. Nielsen

P.v.a. Holger Danske, Aladdin, Den lille Havfrue, Lykke-Peer, Pigen med Svovlstikkerne, Hamlet, Ditte Menneskebarn, Skjoldungerne, Pelle Erobreren, Dana og Danmarks Løver & Løvinder