Danmarks Løver - frihedsbevægelsen mod diskrimination og assimilation

FRIHED OG
MANGFOLDIGHED

Dansk kulturarv
ModstandsRADIOEN Danmarks Løver
Blog
Tag del i modstandskampen
Seneste nyt
Det vil Danmarks Løver (FAQ)
Frihedsbevægelsens Grundlovstale
Danmarks Løver på Facebook
Download grafik
Open Letter on Danish Racism
Hvem og hvad er Danmarks Løver?
Kontakt
Støt Danmarks Løver
Danmarks Løver

DANMARKS LØVER / WWW.LOEVER.DK
DESIGN: FORLAGET DANA
HUMANISME.DK OG DANARIGE.DK

Samfundskritisk roman af Flemming Chr. Nielsen om et rent DF-Danmark

En af initiativtagerne til Danmarks Løver, forfatter og oversætter Flemming Chr. Nielsen, er aktuel med romanen Dyrets tal, som omhandler et samfund, hvor en velkendt værdi- og udlændingepolitik har overtaget totalt, og en på overfladen hyggelig version af Tidehvervs teologi er blevet kirkeligt enerådende.

Baggrunden for romanens satire og kritik var blandt emnerne i samtalen mellem Niels Krause-Kjær og Flemming Chr. Nielsen i P1-programmet Krause på Tværs (16.9.2009), der kan høres online: Argumenternes begrænsede magt.

I forlagets pressemeddelelse om bogen hedder det bl.a.:

Overalt vajer Dannebrog stolt. Arbejdsløshed og kriminalitet er stort set afskaffet. Hjælpsomme Engle vogter utrættelige over borgernes nattero.

Alexander Petersen opfatter ikke sig selv som anderledes end det store flertal af lykkelige danske borgere, der hylder demokrati, velfærd og ytringsfrihed. Men alligevel har skjulte kræfter af en eller anden grund rettet deres opmærksomhed imod ham.

Langsomt krakelerer den smukke politiske facade for Alexander Petersen. Samfundet er ikke så harmonisk og varmhjertet, som han engang troede. Men det går først for alvor op for ham, da han mod sin vilje må overnatte i en mystisk villa i Holte, hvor en fremtrædende repræsentant for regeringen belærer ham om, at uniformering er tolerance, og at symbolværdi er vigtigere end sandhed ...

Romanen er netop udkommet på Forlaget Bindslev - find den her via Bogpriser.dk.

Loever.dk / september 2009