Danmarks Løver - frihedsbevægelsen mod diskrimination og assimilation

FRIHED OG
MANGFOLDIGHED

Dansk kulturarv
ModstandsRADIOEN Danmarks Løver
Blog
Tag del i modstandskampen
Seneste nyt
Det vil Danmarks Løver (FAQ)
Frihedsbevægelsens Grundlovstale
Danmarks Løver på Facebook
Download grafik
Open Letter on Danish Racism
Hvem og hvad er Danmarks Løver?
Kontakt
Støt Danmarks Løver
Danmarks Løver

DANMARKS LØVER / WWW.LOEVER.DK
DESIGN: FORLAGET DANA
HUMANISME.DK OG DANARIGE.DK

Online: Modstandsradioen Danmarks Løver #02

Pressemeddelelse: Modstandsradioen Danmarks Løver bringer opsigtsvækkende udtalelser af tidligere chefredaktør på Jyllands-Posten

"Vi krænkede gang på gang Kurt Westergaards ytringsfrihed. Det er en kommerciel vurdering, og selvcensur udøver vi hver eneste dag. Det gør vi af hensyn til læserne. Vi viser heller ikke billeder af danske lig i Irak," siger den forhenværende chefredaktør på Jyllands-Posten, Carsten Juste, bl.a. i forbindelse med dette essay af Flemming Chr. Nielsen.

Udtalelserne indleder det andet program af Modstandsradioen Danmarks Løver, der i sin fulde længde kan nu høres på Den 2. Radio.

Desuden bringes der indslag af Birgitte Rahbek om Trykkefrihedsselskabets helt, den amerikanske historiker Daniel Pipes, der i 2007 fik "Trykkefrihedsprisen" for sin "kamp for ytringsfriheden, sin modstand mod islamismen, sit arbejde for akademisk frihed på amerikanske universiteter og sin støtte til de muslimske dissidenter, der taler Mekka imod".

Indslaget fortæller hvordan denne kamp tager sig ud. Ytringsfrihed? Jo, hvis man deler Daniel Pipes synspunkter på muslimer og Israel.

"Det er på tide vi siger fra", skrev 12 danske forfattere i Politiken helt tilbage i 2005. Erklæringen genoptrykkes i forfatteren Stig Dalagers seneste bog Ansøgning om at være menneske, og den kan nu høres i Modstandsradioen Danmarks Løver. Rune Engelbreth Larsen har efterfølgende en samtale med Dalager.

Udsendelsen afsluttes med de seneste nyhedsnedslag af Knud Andersen.

Lyt online: Modstandsradioen Danmarks Løver

Hjælp os med at sikre radiomagasinets fortsættelse: Støt Danmarks Løver

Loever.dk / januar 2010