Danmarks Løver - frihedsbevægelsen mod diskrimination og assimilation

FRIHED OG
MANGFOLDIGHED

Dansk kulturarv
ModstandsRADIOEN Danmarks Løver
Blog
Tag del i modstandskampen
Seneste nyt
Det vil Danmarks Løver (FAQ)
Frihedsbevægelsens Grundlovstale
Danmarks Løver på Facebook
Download grafik
Open Letter on Danish Racism
Hvem og hvad er Danmarks Løver?
Kontakt
Støt Danmarks Løver
Danmarks Løver

DANMARKS LØVER / WWW.LOEVER.DK
DESIGN: FORLAGET DANA
HUMANISME.DK OG DANARIGE.DK

Modstandsradioen interviewer Carsten Jensen (1)

Det tiende radiomagasin fra Modstandsradioen Danmarks Løver er nu online:

Denne og den næste udgave af Modstandsradioen er domineret af et interview med forfatteren og debattøren Carsten Jensen, der ikke alene har gjort sig bemærket ved et stort og anerkendt forfatterskab, men også ved i mange år at have været en aktiv deltager i den hjemlige politiske debat.

I Danmark er Carsten Jensen først og fremmest kendt for at tale magten midt imod og for ikke at have fulgt med tidens politiske strømninger. I Sverige, hvor han også er kendt, har man ikke mindst lagt mærke til og værdsat hans humanistiske syn på verden og for det fik han for nylig den meget fornemme Oluf Palme Pris.

Tidligere lederskribent ved Jyllands-Posten, Flemming Christian Nielsen, giver et portræt af sin gamle kollega Bent Jensen, om hvem han bl.a. fortæller: "Hos Bent Jensen er korstog og Richard Løvehjerte forenet i ét og samme skelet, og hvem skulle tro, at samme Jensen også er en passioneret honningavler. Altid med en sød fært af mission og hellighed skriver han om folk, der ifølge ham er moralsk anløbne, selvretfærdige og latterlige. De får en ordentlig én på bikuben, senest journalisten Jørgen Dragsdahl, for om ham har en eller anden efterretningsmand gjort det notat, at han var agent for Sovjetunionen."

Programmets vært, Birgitte Rahbek, kommenterer spionbeskyldningerne og giver det (gode) råd, at hvis man skal være agent, skal man vælge den rigtige stat ...

Lyt til det tiende radiomagasin online fra Modstandsradioen Danmarks Løver

Hjælp os med at sikre radiomagasinets fortsættelse: Støt Danmarks Løver.

Loever.dk / maj 2010